دکتر مازیار میر مرجع و مشاور انتخابات، مذاکره و زبان بدن ایران

جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

وسایل ارتباط جمعی قسمت پنجم

وسایل ارتباط جمعی قسمت پنجم
در این مطلب خواهید خواند
Twitter
LinkedIn
Print

وسایل ارتباط جمعی قسمت پنجم

وسایل ارتباط جمعی قسمت پنجم


انواع ارتباطات

الف)سرویس های پستی

ب)ارتباطات دور ازطریق سیم مثل:تلگراف برقی،تلکس،تلفن،دستگاه های حاصل امواج رادیویی،پایانه های ماشین های کامپیوتر،دستگاه انتقال عکس و…

ج)ارتباطات دور ازطریق امواج رادیویی مثل:تلگراف بی سیم،تلفن بی سیم،ماهواره های ارتباطی

ماهواره های ارتباطی از جهت چگونگی استقرار و گردش آنها در اطراف کره زمین به ماهواره های ثابت و ماهواره های مداری معروف می باشند.

*ماهواره های ثابت:ماهواره هایی هستند که با موشک های پرتاب کننده بسیار نیرومند در مدارهای استوایی کره زمین قرار داده می شوند سرعت گردش این ماهواره ها،سرعت گردش زمین برابر است و به همین جهت در فضا وضع ثابت پیدا می کنند و می توانند ارتباط دایمی برقرار سازند.

*ماهواره های مداری:شامل ماهواره هایی می باشند که در مدار های بیضی شکل در فضا حرکت می کنند و معمولا در هر ۱۲ ساعت یک بار در بالای مناطق معین قرار می گیرند این نوع ماهواره ها ارتباطات غیر مستمر ایجاد می نمایند و به همین سبب برای تماس های تلفنی قابل استفاده نیستند و برنامه های tv را نیز فقط مدت کوتاهی منتقل می سازند .

کاربرد های ماهواره های ارتباطی

اول:ماهواره های ارتباطی نقطه به نقطه:نخستین ماهواره ارتباطی نامیده می شوند زیرا فقط می توانند پیام ها را از یک فرستنده نیرومند به یک ایستگاه گیرنده نیرومند برسانند تا آن جا برای استفاده عمومی پخش گردند

دوم:ماهواره های توزیع کننده:ماهواره های نقطه به نقطه به سبب ضعف دستگاه های تقویت کننده خود فقط تکرار کننده برنامه های tv بین ایستگاه های زمینی بسیار مجهز می باشند.و این ایستگاه ها برنامه های تکرار شده از طریق سیم ها یا امواج به فرستنده های محلی منتقل می نمایند.

دوم:ماهواره های پخش مستقیم:این نوع ماهواره ها از ماهواره های قبلی بسیار نیرومندتر می باشند و به همین جهت می توانند برنامه های ۱۷ را در سراسر جهان مستقیما از فرستنده ها به دستگاه های گیرنده شخصی برسانند.

موارد استفاده ماهواره های ارتباطی نقطه به نقطه:

۱-توسعه ارتباطات تلفنی و تلگرافی

۲-انتقال صفحات روزنامه

۳-تقویت فرستنده های رادیویی

۴-تقویت فرستنده های تلویزیونی

در آخرین بخش این کتاب از تکنیک های نوین تلویزیونی بخث شده که تلویزیون از نخستین سالهای فعالیت خود تا کنون به پیشرفت های فنی فراوانی رسیده است بهبود تجهیزات فنی استودیو ها بهره برداری از تکامل تکنیک فیلم سینمایی،ظهور دستگاه تصویر نگار و مخصوصا اختراع دستگاه ضبط تصویر ازمهمترین تحولات فنی tv در مورد تولید برنامه ها به شمار می روند کارشناسان آینده نگر tv پیش بین می کنند که تا چند سال دیگر در بسیاری ازکشور های جهان استفاده  tv های سیاه و سفید به حد اشباع خواهد رسید سپس تعداد استفاده کنندگان این گونه tv ها رو به کاهش خواهد گذاشت و بهره برداری ازtv های رنگی به حد اشباع نزدیک خواهد شد اما نباید فراموش کرد که تکامل تکنیک های نوین tv امکانات تازه ای برای گسترش بیشتر وسایل ارتباطی سمعیو بصری فراهم خواهند ساخت. دستگاه های ضبط تصویر انواع دستگاههای ضبط که البته بعضا از رده خارج شده اند

( هیچ چیز وهیچ کس آنگونه که به نظر میرسد نیست ) برگرفته از  کتاب زبان بدن ایرانی نوشته  دکتر مازیار میر

دکترمازیار میر مشاور و تحلیل گر

 توصیه میشود مطالب زیر را مطالعه نمایید:

زبان بدن دکتر ظریف

زبان بدن دونلد ترامپ

زبان بدن داعش

زبان بدن ملانیاترامپ

 زبان بدن چگوارا

اصول و مبانی ارتباطات – شرکت توسعه زیر ساخت

دوره ارتباط موثر مرکز آموزش بازرگانی تهران

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
دکتر مازیار میر مرجع و مشاور کسب وکار، مذاکره و زبان بدن ایران

مشاوره‌ای برای یافتن بهترین مسیر کسب‌وکار!

دکتر میر
اگه مطلب رو دوست داشتی، اینا رو از دست نده!
100 راز فروش نوشته دکتر مازیار میر مشاور کسب و کار
مدیریت و رهبری

100رمزورازفروش نوشته دکترمازیارمیر

100 رمز و راز حرفه ای برای فروش نوشته دکتر مازیار می مشاور عالی کسب و کار   دکترمازیارمیر معلم فروش مقدمه   سالها است به عنوان معلم بازاریابی و

انتصاب بجا و شایسته دکتر سعید خال
کلینیک تخصصی کسب و کار دکتر میر

انتصاب جناب دکتر سعید خال به عنوان مشاور ارشد وزارت گردشگری

یک خبر فوق العاده امید وار کننده در وزارت گردشگری دکترمازیارمیرمشاورکسب وکار   یکم دیماه 1403   تبریک ویژه بابت انتصاب بجای مشاور عالی وزارت گردشگری . دکتر سعید خال،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره