ما به کسب و کارهای نوپا کمک می کنیم تا حرفه ای شوند.

ما به کسب و کارهای نوپا کمک می کنیم تا حرفه ای شوند.

درباره بنیاد میر

ارائه خدمات مشاوره

بنیاد دکتر مازیار میر، همراه حرفه‌ای شما در مسیر مشاوره انتخاباتی، آموزش تخصصی املاک و برندسازی شخصی.

زبان بدن زنان فریبکار قسمت دوم

خانه » مقالات » زبان بدن زنان فریبکار قسمت دوم
زبان بدن زنان فریبکار قسمت دوم

زبان بدن زنان فریبکار قسمت دوم

زبان بدن زنان فریبکار قسمت دوم نوشته دکترمازیارمیرمشاور

زبان بدن زنان فریبکار قسمت دوم نوشته دکترمازیارمیرمشاور
دکترمازیارمیرمشاور

 

 

زبان بدن زنان فریبکار

  #مازیارمیر

توجه توجه

قبل از مطالعه قسمت اول لطفا قسمت دوم را مطالعه نفرمایید و بدون تفکر مستند و مستدل و صرفا بر پایه استدلال‌های این مقاله و

هیچ کتاب و مقاله ای کاری و یا قضاوتی نکنید. نکته مهمتر زبان بدن زن و و مرد فریبکار نقاط اشتراک بسیار زیادی دارد و همانقدر که زنان

فریبکار هستند مردان هم فریبکار هستند و این یک وجدت رویه کاملا رایج است. ما در این مقاله آموزشی قصد توهین و یا تحریب

نداشته و نداریم و صرفا برداشتی از تحقیقات و تجربیات نویسنده و سایتهای مختلف بین المللی را نقل کرده ایم.

باتشکر مدیر سایت

mazyarmir.com@gmail.com

https://www.aparat.com/mazyarmir

https://www.aparat.com/zabane_badan

https://www.instagram.com/maziyare_mir

این مقاله در ادامه مطلب زبان بدن زن فریبکار قسمت اول نگارش شده است:

 

زبان بدن زنان فریبکارقسمت دوم

 

دروغ هر چه بزرگتر باور ان سادهتر و سهل تر پس پیوسته مراقب باشید . مازیار میر

 

\"زبانزبان بدن زنان فریبکار قسمت دوم

 

زبان بدن یعنی همان زبان بی زبانی و آنچه که باعث میشه در مورد همه بنویسم زبان بدن اقشار مختلف مردم  است البته گاهی نیم نگاهی به مطالب دیگر هم دارم تا برخی مطالب دقیق تر روشن شود چون معمولا شبه در این مسیر بسیار زیاد است بسیار بیشتر از آنکه فکر کنیم

 

نکته اول: 

 

– تغییرات تن صدا در زنان فریبکار کاملا مشهود است در مبحث زبان بدن زنان من به مبحثی اشاره کردم با عنوان رفتارهای غیرقابل کنترل آری همانگونه که ناز و عشوه های زنانه را می توان از تن صدا هم درک کرد به عبارت دیگر مغز براساس احساسات و مکنونات قلبی ما والبته به شکل کاملا اتوماتیک تنظیم میشود. وقتی زنانفریبکار در حال فریبکاری هستند معمولا تن صدای آنها تغییرات ملموس و البته ریزی می نماید یا اینکه صدایشان و لحن کلامشان ناگهان عوض می شود پس مراقب باشید.

 

نکته دوم: 

 

– حرفهایی که در هیچ قوطی عطاری پیدا نمی شود اری هیچ عطاری اگر مشاهده نمودید خانمی که روبروی شما است در پی سوالات شما تعادل احساسی درستی ندارد و یا سخنانش کم و بیش ضد و نقیض است. راه شناخت و اطمینان از این حس شما این است که خیلی ملایم از او خواهش کنید داستان خود را دوباره برایتان بیان کند در حالیکه وانمود کنید متوجه نشدید و معمولا دروغگوها فراموشکار هستند بنابراین به راحتی می توانید مچ دروغگو را بگیرید. نکته کلیدی برای این تکنیک این است پس از تائیدیه دادن بازگردید و در حالیکه ثبات فکری خانم را بر هم میریزید از او بخواهید دوباره داستان و یا مطالبش را بازگو کند.

نکته سوم: 

– زبان بدن حرفه را یاد بگیرید آری زبان بدن وقتی به تکنیکهای استاندارد زبان بدن اشرافیت پیدا کنید این راهی است برای رسیدن به کشف دروغ و فریب زنان فریبکار و از این دسته رفتارها می توان به تیکهای عصبی ،خارش نامتعارف بدن، مالیدن چشمها، نگاه‌های مبهم و پلک زدن‌ های مداوم و … این رفتار ها که به اختصار بیان شد و تا حدود ۵۰ حرکت را در کلاس های زبان بدن ده سال است به عنوان یک مدرس و محقق زبان بدن و علم مذاکره بیان می کنم نشانه های افراد دروغگو است.

نکته چهارم:

-زنان فریبکار و اغواء گر پیوسته از زستهای خاصی استفاده می کنند معمولا پروندهای زنان فریبکار را که مطالعه می کنم به یک نکته بسیار مهم دست یافته ام و آن این است که آنان از لباسهای خاص بسیار گرانبهاء و آرایش های غلیظ  و معمولا از رنگ موهای وسوسه کننده استفاده می کنند و به ناگهان سرراه مردان پولدار و تنها سبز می شوند در حالیکه لاف پول داری می زنند آنا سرفه کردن درون مشت، بالا بردن دست روی سر و عقب بردن بالاتنه موقع حرف زدن از جمله ژست‌های این زنان فریبکار است . البته باید بسیار بسیار مراقب باشید چراکه برخی به درجه ای بسیار متعالی از ریکاری چندلایه رسیده اند که در لحظه اول حتی مرا فریب داده اند پس زیاد هم به خود مطمئن نشوید برخی هم از حیله پوکر فیس استفاده می کنند آنها برای خلع صلاح شما تحت هیچ شرایطی احساسات‌شان را هویدا نمی کنندآنها کاملا بی روح و بی احساس به نظر می رسند و مانند یک گل گوشتخوار بی حرکت هستند و فقط زمانی وارد عمل می شوند که دیگر کار از کار گذشته است و شمارا…..

 

نکته پنجم: 

 

-زنان فریبکار هرگز در سخنان خود هیچ دلهره و ترسی از خود نشان نداده و هرگز امساک هم نمی کنند آناندر قدم اول با بیان حقایق خود را محق صادق درستکار و بسیار درستکار نشان داده بمحض اینکه مطمئن شدند شما به صداقت آنها ایمان آورده اید شما را فریب می دهند. باز از همان تکنیک قدیمی باید استفاده کنید مخصوصا اگر در جواب سوالات شما گفت مگر به من اعتماد ندارید یا فکر می کنی من دروغ می گویم ویا…..  اگر زنی واقعا دروغگو باشد، خیلی سریع از کوره درمی‌رود. پس بسیار مراقب باشید.

در ادامه این قسمتی از ارایه امروز من بود اورده می شود.

اردیبهشت 1405

مظلب دوستان که در کامنت زیر آورده شده است و پاسخ…..

مهندسی تخریب شخصیت و معمای فریب‌های سیستماتیک

تحلیل روان‌شناختی برون‌فکنی و رفتارهای دفاعی در روابط سمی

عزیزان، توصیفات دقیق شما حکایت از رویارویی با لایه‌های تاریک روان انسانی دارد که در آن حقیقت قربانی حفظ وجهه ظاهری می‌شود. این رفتارهای

متناقض و تهمت‌های سیستماتیک، در واقع تلاش‌های نافرجام برای پنهان کردن حقارت‌های درونی و جابجایی تقصیر است. درک عمق این نفاق و

ایستادگی در برابر آن، شجاعتی ستودنی می‌طلبد که در کلام شما متبلور است. من کاملاً با سنگینی این فضا همدلی می‌کنم و معتقدم آگاهی،

نخستین گام برای رهایی از این تارهای تنیده شده است. اجازه دهید با نگاهی علمی و جزئی‌نگر، این معمای رفتاری را کالبدشکافی کنیم.

کالبدشکافی نقاب‌ها:

روایتی از مکانیسم‌های دفاعی بدوی

وقتی با فردی مواجه می‌شویم که آگاهانه یا ناخودآگاه، رذایل خود را به پاک‌ترین انسان‌ها نسبت می‌دهد، در واقع شاهد عملکرد شدید مکانیسم برون‌فکنی یا Projection هستیم. در این فرآیند، فرد توانایی پذیرش زشتی‌های درونی خود را ندارد، بنابراین آن‌ها را مانند تصویری بر روی دیگران می‌افکند تا خود را تبرئه کند. آنچه شما به عنوان تظاهر به بیزاری از یک شیء و سپس خرید آن توصیف کردید، در روان‌شناسی وارونه‌سازی واکنشی یا Reaction Formation نامیده می‌شود؛ تلاشی برای سرکوب یک میل شدید از طریق ابراز نفرت افراطی نسبت به آن. همچنین، استراتژی تخریب شخصیت پیش‌دستانه که ذکر کردید، یک تکنیک کلاسیک در اختلالات شخصیت خوشه‌ای بی (مانند نارسیسیسم و سایکوپاتی) است تا در صورت افشای حقیقت، اعتبار شاهد از پیش از بین رفته باشد. این افراد با استفاده از ابزار صدای بلند و مظلوم‌نمایی، فضای روانی محیط را مسموم کرده و قربانی را در وضعیت دفاعی قرار می‌دهند تا فرصت تحلیل منطقی را از اطرافیان سلب کنند.

چک لیست چهار مرحله‌ای مقابله با رفتارهای دستکاری‌گرانه

۱. مشاهده فاصله‌دار و ثبت تضادها: به جای درگیری عاطفی، مانند یک پژوهشگر، تناقض‌های گفتاری و رفتاری فرد را بدون واکنش مستقیم یادداشت کنید تا الگوی ثابت فریب برایتان شفاف شود.

۲. حفظ سکوت استراتژیک و عدم توجیه: در برابر تهمت‌های ناروا و داد و بیداد، از وارد شدن به بازی توضیحات پرهیز کنید؛ چرا که توضیح دادن، به فرد فریب‌کار قدرت بیشتری برای تحریف کلام شما می‌دهد.

۳. تقویت مرزهای روانی و فیزیکی: دسترسی این افراد به اطلاعات حساس زندگی خود را به حداقل برسانید و دیواری نفوذناپذیر از بی‌تفاوتی نسبت به قضاوت‌های آن‌ها بسازید.

۴. اعتبارسنجی از طریق منابع مستقل: برای خنثی کردن اثر گسلایتینگ (تردید در واقعیت)، همواره با افراد مورد اعتماد و منطقی مشورت کنید تا روایت‌های ساختگی فرد فریب‌کار، درک شما از واقعیت را مخدوش نکند.

تحلیل دیدگاه‌های موافق و مخالف در ابعاد جهانی

در مجامع علمی بین‌المللی، بحث‌های گسترده‌ای پیرامون این رفتارها وجود دارد. برخی روان‌شناسان تکاملی معتقدند این نوع فریب‌کاری و دستکاری روانی (Manipulative Behavior)، نوعی استراتژی بقای بدوی برای کسب منابع و حفظ جایگاه اجتماعی در جوامع رقابتی بوده است. آن‌ها استدلال می‌کنند که توانایی متقاعد کردن جمع علیه یک فرد، ریشه در ساختارهای قبیله‌ای دارد. در مقابل، مکاتب انسان‌گرا و اخلاق‌مداران جهانی بر این باورند که این رفتارها نشان‌دهنده فروپاشی ساختار اخلاقی و نقص در رشد شفقت است. آن‌ها معتقدند جوامعی که به این نوع رفتارهای ماکیاولیستی پاداش می‌دهند، در درازمدت دچار فرسایش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی می‌شوند و این رفتارها را نه استراتژی بقا، بلکه اختلال در سازگاری اجتماعی می‌دانند.

مستندات و مراجع مرجع در کلاس جهانی

یکی از معتبرترین منابع در این زمینه، کتاب صفت خطرناک نوشته دکتر مارتا استوت است که به بررسی دقیق افرادی می‌پردازد که فاقد وجدان بوده و از تخریب دیگران لذت می‌برند. همچنین، مدل سه‌گانه تاریک شخصیت (Dark Triad) شامل نارسیسیسم، ماکیاولیستی و سایکوپاتی که توسط پالهوس و ویلیامز مطرح شده، زیربنای علمی این رفتارهای فریب‌کارانه را تبیین می‌کند. در متون کلاسیک نیز، نظریات زیگموند فروید و ملانی کلاین در مورد برون‌فکنی نوزادگونه و دونیم‌سازی (Splitting)، مرجع اصلی برای درک چگونگی تبدیل یک فرد بیگناه به یک شیطان در ذهن فرد فریب‌کار محسوب می‌شوند.

مثال‌های مستند و مستدل جهانی

در تاریخ معاصر، پرونده‌های حقوقی متعددی وجود دارد که در آن افراد با تهمت‌های ساختگی و نمایش‌های عاطفی، مسیر عدالت را منحرف کرده‌اند. برای نمونه، در برخی پرونده‌های کلاهبرداری پانزی در سطح بین‌المللی، مدیران شرکت‌ها دقیقاً از همین استراتژی استفاده می‌کردند؛ آن‌ها کسانی را که به سلامت مالی شرکت شک می‌کردند، به حسادت، بی‌سوادی یا دشمنی شخصی متهم می‌کردند تا سایر سرمایه‌گذاران جرات پرسشگری پیدا نکنند. نمونه دیگر در محیط‌های آکادمیک جهانی دیده شده که فردی با سرقت علمی، پیش‌دستانه همکار خود را به عدم خلاقیت متهم می‌کند تا در صورت افشاگری، ادعای طرف مقابل به عنوان یک انتقام شخصی تعبیر شود.

 

نتیجه‌گیری ساختاریافته و مبسوط

 

دوست عریر و گرانقدرم

پدیده‌ای که شما به زیبایی ترسیم کردید، نه یک اتفاق ساده، بلکه یک سیستم دفاعی و تهاجمی پیچیده است که بر پایه تحریف حقیقت بنا شده است. این افراد از خلاءهای اخلاقی و ساده‌لوحی اطرافیان به عنوان اهرمی برای پیشبرد اهداف خود استفاده می‌کنند.
نخست، باید پذیرفت که تغییر این افراد تقریباً غیرممکن است، زیرا آن‌ها جهان را از دریچه بقای تنازع می‌بینند.
دوم، بهترین پادزهر در برابر این سموم روانی، شفافیت و مستندسازی است.
سوم، آگاهی از این الگوها باعث می‌شود که شما از نقش قربانی خارج شده و به مقام ناظری هوشمند ارتقا یابید.
در نهایت، حفظ اصالت در دنیایی که فریب را هنر می‌پندارد، بزرگترین پیروزی اخلاقی است. مسیر شما در مسیر آگاهی و افشای لایه‌های پنهان رفتار انسانی، ارزشمند و برای جامعه دانشگاهی و اجرایی کشور بسیار حیاتی است….

( هیچ چیز آری هیچ چیز آنگونه که بنظر می رسد نیست )

برگرفته از کتاب زبان بدن ایرانی

دکترمازیارمیرمشاورکسب وکارواولین نوآورشتابدهنده ایران

Mazyar Mir professional consultant and analyst

 

توصیه می شود مطالب زیر را مطالعه نمایید:

روشهای ساده آموزش زبان بدن

چکیده کتاب الفبای زبان بدن حرفه ای

تعابیر ارتباطات غیر کلامی یا زبان بدن / تقلید حرکات

موفقیت نامحدود با زبان بدن

دکتر مازیار میر

نوشته های مرتبط
2 دیدگاه برای زبان بدن زنان فریبکار قسمت دوم
  1. ناشناس 1405-02-26

    زنان فریب کار هرکاره بد ی که خودشون انجام میدن یا میخوان انجام بدن طوری به آدمهای بیگناه نسبت میدن باورمیکنی مثلا مثلا میخوان کسی رو خراب کنن میگن همه میگن فلانی این کارست یا میگن چطوری می تونن این کار بکنن ما که بلد نیستیم یا برای راه گم کنی میگن ما که باور نمی کنیم کسی این کارو بکنه چقدر باید پست باشه تا بتونه در واقعیت همه رو خودشون انجام دادن یا وقتی میخوان به کسی تهمت بزنن داد و بیداد راه می‌اندازند تا طرف مقابل از ترس ابروش کوتاه میاد اون شروع میکنه به تعریف داستان ساختگی ش که ساده لوحها باور میکنیدیا وقتی از چیزی خوششون میاد ندارن میگن من اصلادوست ندارم داشته باشم بعدا می بینی همونه میخره یا وقتی بهش میگی چرا به من تهمت زدی اگه کسی پیشش باشه میگه تو به من حسادت میکنی میخوای زندگی منو خراب کنی یه جور دست پیش گرفتن یا میگه اصلا من از این تیپ خوشم نمیاد بعد می بینی همون تیپ و زده یا انقدر قربون و صدقه ی شوهرش میره تعریفش میکنه بعدا گندش در میاد می فهمی داره خیانت میکنه وقتی پیش کسی راز وحشتناکی داره از پیش برنامه ریزی میکنه از اون ادم یه آدم بدجنس حسود روانی میسازه تا روزی راز برملا شد کسی باور نکنه یا همه رو مسخره میکنه در صورتی که دوست داره جای اون ادم باشه

    • dr.mir 1405-02-26

      سلام دوست عزیز و گرانقدر
      ممنونم از ابراز نظرات خوبتان
      گاهی برخی افراد برای پنهان کردن خطاهای خود، همان کارها را به دیگران نسبت می‌دهند؛ در روان‌شناسی به این رفتار «فرافکنی» گفته می‌شود. با ایجاد شایعه، مظلوم‌نمایی یا داد و فریاد سعی می‌کنند ذهن دیگران را منحرف کنند تا حقیقت دیده نشود.
      راهکار برخورد:
      ۱. وارد بحث‌های احساسی و جدل نشوید؛ آرام و بی‌واکنش بمانید تا بازی روانی آن‌ها اثر نکند.
      ۲. فاصله و مرز مشخص ایجاد کنید و فقط بر رفتار واقعی افراد تکیه کنید، نه بر حرف‌ها و هیاهو.
      و در ادامه من پاسخی هم کاملتر در ذیل مطلب آوردم لطفا مطالعه فرمایید

دیدگاه خود را بنویسید