دکتر مازیار میر مرجع و مشاور انتخابات، مذاکره و زبان بدن ایران

ایزو چیست؟

ایزو چیست؟
در این مطلب خواهید خواند

ایزو چیست؟

سازمان بین‌المللی استاندارد ISO یک سازمان بین المللی و یک استاندارد جهانی است.

لطفا تمامی عزیزانی که هر روز سوالاتی پیرامون صحت و اعتبار استادارد ایزو و مدارکی از این دست پیرامون شخص و یا اشخاص خاصی از اینجانب می پرسند باید به عرض برسانم این مدارک تمام و کمال همه دروغ محض و تقلب اشکار است و مدرک استادارد جهانی ایزو هرگز به شخص اعطا نمی گردد و افرادی که در رزومه خود مینویسند دارای مدرک ایزو شخصی  و یا…. در حال فریب و کلاهبرداری آشکار هستند شاید برخی اشخاص سود جو از عدم اطلاع شرکتها و موسسات استفاده نموده و مدارک مجعولی را به جای مدرک استاندارد جهانی بفروش می رسانند.

اما گواهینامه استادارد ایزو چیست و باید دارای چه ویژگیهایی باشد. 

 این سازمان ابتدا با نام ISA) International standard association-  در سال ۱۹۲۶ با حدود بیش از ۲۰ شرکت برتر دنیا تاسیس شد و اما بعد ها درسال ۱۹۴۲ تعطیل شد.

سازمان بین‌المللی استاندارد ISO که مقر آن در ژنو می‌باشد در ۲۴ فوریه ۱۹۴۷ به منظور یکپارچه کردن تدوین استاندارد در سراسر جهان ایجاد تسهیلات در تجارت بین‌المللی حمایت از تولیدکننده و مصرف‌کننده و توسعه همکاریهای علمی تکنولوژیکی اقتصادی و … با عضویت ۲۵ کشور به فعالیت خود ادامه داد. به دنبال پیوستن تدریجی سایر کشورهای جهان این سازمان در حال حاضر دارای ۱۳۲ عضو شامل ۹۰ عضو اصلی ۳۴ عضو مکاتبه‌ای و ۸ عضو مشترک می‌باشد که موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران از جمله اعضای اصلی آن بوده و با فعالیت در کمیته‌های فنی ایزو در تدوین استانداردهای بین‌المللی مشارکت داشته و دارد. این استاندرادها که تعداد آنها در حال حاضر ۱۱۹۵۰ مورد می‌باشد توسط ۲۸۵۶ کمیته و زیرکمیته و بیش از سی‌هزار کارشناس تدوین گردیده‌اند.

کمیته‌های فنی که متشکل از اعضای فعال (P-MEMBER) و اعضای ناظرهم  (O-MEMBER) می‌باشند وظیفه دارند موضوعاتی را که تدوین استاندارد آنها ضروری به نظر می‌رسد بررسی و سپس مطرح نمایند. پس از موافقت اعضا با موضوع پیشنهادی مدارک علمی و فنی مربوط (COMMITTEE DRAFT) تهیه و بین اعضاء (از جمله ایران) توزیع می‌گردند که پس از انجام اصلاحات لازم به صورت پیش‌نویس استاندارد بین‌المللی (DRAFT INTERNATIONAL STANDARD) در می‌آیند.

پیش‌نویس‌های مذکور مجددا برای اعضاء فرستاده می‌شوند تا پس از انجام آخرین اصلاحات به عمل آمده و تصویب نهایی به صورت استانداردهای بین‌المللی مورد عمل قرار گیرند. درمراحل مختلف تدوین اجلاسیه‌هایی برای بحث و تبادل نظر حضوری اعضا نسبت به پیش‌نویس مورد نظر در کشورهای عضو ایزو تشکیل می‌گردد و اعضای فعال (P-MEMBER) نماینده یا نمایندگانی به این جلسات اعزام می‌دارند.

بر اساس آمیزها و قوانین و قواعد ساکن بر این استاندارد، در صورتی که سازمان یا شرکتی موفق به کسب گواهینامه استاندارد شود، خود به خود از مزایای برقراری این استاندارد بر عملکردهای خود بهره می گیرد.

  • برقراری حس اطمینان در میان مشتریان
  • کنترل بیشتر و منضبط بر فرآیندهای سازمان
  • ارتقا روابط درون سازمانی
  • اصلاح خطاها و پیشگیری از آن ها
  • افزایش بهره وری از سیستم
  • شناخت مسیرهای ممکن برای بهبود انجام فرآیندها
  • جلوگیری از چندباره کاری ها و اتلاف زمان و هزینه
  • رضایت مشتری و کاهش شکایات

مطالعات بیشتر:

نمونه قرار داد مشاوره استاندارد جهانی ایزو

 

استاندارد ایزو ۹۰۰۱

 

مشاوره بازاریابی و فروش

 

مشاوران کار و تامین

 

آشنایی با استاندارد جهانی CIPP

 

صد کلید فوق حرفه ای مذاکره

 

کارکردن با اعصابی راحت

 مازیار میرمشاور و تحلیل گر

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
اگه مطلب رو دوست داشتی، اینا رو از دست نده!
بازارسازی سیاسی 
مدیریت و رهبری

بازارسازی سیاسی 

به‌عنوان یک مشاور انتخاباتی با سال‌ها تجربه در این عرصه، استفاده از رویه‌های موفق در سیاست می‌تواند در کارزارهای انتخاباتی بسیار موثر باشد. در این مقاله کوتاه، تلاش می‌کنیم دلایل

مشاوره کسب و کار با دکتر مازیار میر
کلینیک تخصصی کسب و کار دکتر میر

معرفی دوره جامع بازارسازی DBA دانشگاه تهران 1389

معرفی دوره جامع بازارسازی DBA دانشگاه تهران 1389 دکترمازیارمیرمحقق وپژوهشگر  مازیارمیر : بازارسازی مسیری که فقط و فقط طول مدت زمان انرا شکوفا می کند     برای این دوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره