دکتر مازیار میر مرجع و مشاور انتخابات، مذاکره و زبان بدن ایران

جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

راههای طلایی ارتباط موثر

راههای طلایی ارتباط موثر
در این مطلب خواهید خواند
Twitter
LinkedIn
Print

راههای طلایی ارتباط موثر

 

مردم از هم می ترسند ! به همین دلیل هم هست که نمی توانند موافق یکدیگر نیز باشند !

مردم از هم می ترسند به این دلیل که هم را نمی شناسند !

آنها یکدگیر را هم نمی شناسند چون با هم ارتباط برقرار نمی کنند .
مارتین لوکر کینگ جونیور

 

 

راههای طلایی ارتباط موثر

در جهان امروز بزرگترین معظل کلیدی عدم ارتباط و مخصوصا عدم برقراری ارتباط موثر است آگر می خواهید با کسی رابطه ای عمیق و معنی دار داشته باشید باید چگونه رفتار کنید؟ به نظر من و طی بیست سال تحقیقات گسترده و تدریس در دانشگاهها و وزارت خانه ها و شرکتهای برتر  کلید مهم و اساسی فقط و فقط تکیه بر روی صداقت است شما باید روی صداقت تمرکز کنید، نه کلک و پلتیک ها. اینگونه نزد دیگران محترم شناخته شده و تا ابد در قلب دیگران باقی خواهید ماند. 

در این مقاله مازیار میر به شما نکات مهم و طلایی پیرامون هنر موثر بودن را خواهد اموخت چگونه تاثیر خوبی روی مردم بگذاریم ؟چگونه به مهارتهای گفتگو دست پیدا کنیم؟ چگونه مذاکره کنیم و چگونه نطق های موثر در جمع داشته باشیم؟تحقیقات محققین نشان داده که در روابط انسانی، برای ایجاد حس خوب و نشاط و شادی به مقدمات و آمادگی و آموزش و رعایت برخی آداب و رفتارها نیاز دارد که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت و استقرار و احیاء این رفتارها کلید موفقیت، پیدا کردن شغل جدید و زندگی بهتر و حتی بوجود آوردن عشق در میان زوجین و حتی خانواده در هر سنی خواهد بود.

زبان بدن

کلام  نگاهها و لبخند و چشمهایتان همه و همه باید مثبت باشد، به دور از هرگونه غرور و تکبر و خودخواهی، بدبینی و قضاوت. در همین حین، زبان بدن تان هم باید با این حس همخوانی داشته باشد والا شما یک دروغگوی آماتور به نظر خواهید رسید.

پیشنهاد دکتر مازیار میر برای زبان بهتر موثرتر و کارا تر:

  • سعی کنید سنت پیامبر را در صورت خود مستقر کنید گشاده رویی و متبسم بودن البته نه همیشه و نه همه جا شما می توانید  با بالا بردن ابرو یا تغییر حالت لب و لبخند زدن، نشانه های از جنس اهمیت به گفته ها و شنیده ها ارسال فرمائید
  • اولین ثانیه های طلایی در ارتباط را هرگز از دست ندهید کار اول و اخر شما فقط لبخند زدن است. شما باید بدون شک لبخند بزنید و این ترفندی است برای ایجاد اعتماد و اقتدار شما
  • ارتباط موثر چشمی داشته باشید یعنی مستقیم به چهره طرف مقابل نگاه کنید. با پایین نگه داشتن سر و مغرورانه نگاه کردن از بالای بینی همه چیز را خراب می کند از بالای عینک نگاه نکنید از گوشه چشم نگاه نکنید زیاد پلک نزنید و در باز و بسته کردن پلک و به اصطلاح پلک بهم زدن دقت کنید.
  • صاف و مستقیم ایستادن در برابر کسی می تواند اندکی توهین آمیز باشد، راحت تر بایستید تا شخص مقابل هم احساس راحتی داشته باشد ضمن حفظ زوایای مناسب و فاصله مناسبتر ….به مقاله پراکسیمیز یا محدوده حریمهای مازیار میر در کتاب زبان بدن ایرانی مراجعه فرمائید 
  • به دستهایتان و زوایا و حالت و ژست دستها دقت کنید لطفا دست تان را پشت خود پنهان نکنید. این کار به معنای پنهان کاری غرور و مخصوصا بی علاقگی شما به سخنان طرف مقابل قلمداد می شود.

یافته های جدید دانشمندان به نقل از نیوساینتیس چنین می گوید که: لبخند زدن می تواند به اندازه خوردن هزاران شکلات برای مغز ما خوشحالی و ترشح آندروفین به دنبال داشته باشد.

لطفا قضاوت نکنید

تفکرات دیگران را پیرامون مسائل بپرسید اما بخاطر داشته باشید آنها را قضاوت نکنید. پیش خود جویای افکار و دیدگاه دیگران شوید، بخاطر داشته باشید باید بیشتر از پرحرفی و پر چانگی شنونده خوبی باشید پس مردم را وادار به صحبت نمایید و خود را همیشه مشتاق شنیدن نشان دهید.

هرگز مردم را قضاوت نکنید این کلید طلایی مهمی است شما باید یاد بگیرید که بجای تنفر و قضاوت همزمان دشمنانتان بدون تنفر و قضاوت خوب بشنوید و بهتر از آن فکر کنید؟

هیچکس علاقه ای ندارد که قضاوت شود نقد شود و مورد شماتت قرار گرفته و نصیحت شود و این عادت بدی است که به شدت رواج هم پیدا کرده اپیدمی فراگیر که بسیار هم مورد تقبیح بزرگان است این رفتار نابخردانه

بخاطر داشته باشید که گوش دادن و شنیدن صحبت های دیگران به منزله تایید و یا تکذیب و حتی همراهی آتی شما نیست و شماهم شریک آن رفتارها نیستید و نخواهید بود فقط اتفاقی که می افتد این است که این فرصت را به طرف مقابل برای خالی کردن خودش محبوبتر کردن خود و در نهایت فرصت بسیار مناسبی است برای تخلیه اطلاعاتی فرد مقابل و شناخت رمز و رازها و ایحانا نیازهای فرد مقابل

در مواقعی که سخنان و تفکرات فرد و یا افراد مقابل شما با خط فکری شما منافات بنیادی دارد بهترین راه این است که با همراهی و فاصله گرفتن تا آخر ماجرا دیدگاهها و رویه فکری افراد و علتها و چرایی ها را بپرسید نه اینکه خود به آتش کینه و نفاق دامن زنید و بی مهابا مخالفت سفت و سخت را در دستور کار خود قرار دهید و به طرف مقابل حمله کنید . تحقیقات گسترده دانشگاه اریزونا نشان داده  وقتی پیرامون خود سخن می گویند معمولا احساس رضایت مضاعفی دارند. و البته حس بهتری نسبت به زمانی که در مورد غذا و پول صحبت می کنند از خود بروز می دهند.

رفتارباافرادی که به آنها اعتماد نداریم

ذهنیت سازی در کنار فهم دیگران شناخت اهداف و ذهنیت های افراد فصل پیچیده و مهمی است سعی کنید از چرای مقدس که همیشه از آن استفاده می کنم شما هم استفاده کنید . او را و یا انها را کاملا تائید کنید و اجازه دهید شمارا کاملا باور کنند سپس بگوئید آخر این برنامه به کجا ختم میشود فکر می کنید آخر العمر چه چیزی انتظار مارا می کشد.من به دنبال انتهای داستان تو هستم و به تو همه جوره اعتماد دارم این تکنیکی است که سالها است خود از آن بهره های بسیار برده ام و توصیه می کنم حتما این کار را انجام دهید.

هرگز مغرور خودبزرگ بین و خودشیفته نباشید

 

برخی افراد هستند که بیمار گونه انتظار تخریب و توهین و اشکال گیری از دیگران را در دستور کار خود قرار می دهند این افراد بیمارگونه سعی در تخریب ما دارند سعی کنید روحیات این افراد در وجود و شخصیت شما تبلور نیابد.

برخی هم نقش آلبرت انیشتین را بازی می کنند در دانشگاه یک دوستی داشتیم معروف بود به ر انیشتین الزاما او زیاد هم نمی دانست اما چون سر هر مسئله ای به همه گیر می داد تا اثبات کند من می دانم من بهتر از همه می دانم و یا درستش اینه و یا …

شاید بد نباشد اشاره ای داشته باشم به محقق و نویسنده فقید دیل کارنگی سال ها پیش گفت مخالفت با دیگران رابطه را شکل نمی دهد و علم عصب شناسی امروز این گفته ها را تایید می کند. وقتی مردم ببینند کسی با آن ها بر سر عقایدشان مخالفت می کند، بخش منطق مغزشان از کار می افتد و آماده نبرد می شوند:در کتاب Compelling People آمده: “بنابراین چه رخ خواهد داد زمانی که مغز ببیند اطلاعاتی مخالف با آنچه باور دارد علیه او شکل گرفته اند؟ به محض اینکه شناسایی اش کند، منطق را از کار می اندازند و شروع به مقابله می کند.

شنونده فعال باشیم

ما انسانها دوگوش و فقط یک زبان داریم و متاسفانه برعکس این مسئله عمل می کنیم بیشتر حرف میزنیم و کمتر می شنویم شما باید این مسئله را در دستور کار خود قرار دهید بیشتر گوش دهید و کمتر حرف بزنید و شنونده بسیار فعالی باشید باید طرف مقابل را وادار به حرف زدن نمائید و مخصوصا سوالاتی بپرسید که جواب تک کلمه ای نداشته باشد و نیاز به توضیح و تفسیر بسیار داشته باشد اینگونه طرف مقابل را علاقه مند به موضوع می نمائید. البته من هرگز نمی گویم کلا حرف هم نزنیم اما هر چیزآداب خاص خود را دارد.

من نیزچون شما زیاد حرف می زدم استاد بزرگوارم جناب پروفسور حیدری پدر علم مذاکره ایران اینگونه فرمودند که سعی کن همیشه به اندرون خود نهیب بزنی الان نه …. یا پیوسته بخود یاد آوری نمائید که تا پایان کامل سخن بجز چند سوال کوتاه چیزی نپرسید و از خودتان فقط بپرسید چه چیز فوق العاده ایی در حرف هایش بود ؟

تحقیقات دانشمندان موید این مسئله است که  انسانهاوقتی حس کنند که  دیگران مایل به دانستن در موردشان هستند، شما بسیار  معتبرتر و دوستداشتنی تر به نظر خواهید رسید.

بهترین سوال

شما باید یک پرسشگر انگیزشی و هوشمند باشید هرچه سوالات پر لایه و لایه ایی طرح کنید شما موفق تر و حرفه ای تر هستید در ضمن اینکه طرف مقابل را علاقه مند تر به موضوع نشان خواهید داد. همه یک مشکلی دارند. پرسیدن در مورد این موضوع و یا مشکل و علاقه مند نشان دادن خود به موضوع صحبت با رفتارهای زبان بدن مانند ارتباط چشمی و سرو گردن و نوع و امتداد نگاه و …. همه و همه  سبب می شود که فرد یا افراد در مورد اولویت های حال حاضر زندگی شان بیشتر با شما صحبت کنند

چگونه کاری کنیم مخاطب احساس راحتی داشته باشد

تکنیک اصلی دانستن زمان و مدیریت زمان است اول بگویید که فقط سی ثانیه فرصت دارید . با اینکار شما طرف مقابل را برنامه ریزی عصبی کلامی می فرمائید . این در حالی است که وقتی افراد بدانند شما می خواهید زودتر آنها را ترک کنید.

با خیال راحت و با احساس آرامش بیشتری به شما مجال صحبت می دهند. یادتان باشد که انسانها از آنچه می بینید و یا حس می کنید به شما نزدیکتر و مهربانتر هستند. اما اول از همه باید احساس امنیت بنمایند و دوم نباید هیچگونه منافات و یا تناقضی  در حرف ها و زبان بدن شما ببینند. است. پس لطفا و حتما بسیار دقت فرمائید.

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
دکتر مازیار میر مرجع و مشاور کسب وکار، مذاکره و زبان بدن ایران

مشاوره‌ای برای یافتن بهترین مسیر کسب‌وکار!

دکتر میر
اگه مطلب رو دوست داشتی، اینا رو از دست نده!
100 راز فروش نوشته دکتر مازیار میر مشاور کسب و کار
مدیریت و رهبری

100رمزورازفروش نوشته دکترمازیارمیر

100 رمز و راز حرفه ای برای فروش نوشته دکتر مازیار می مشاور عالی کسب و کار   دکترمازیارمیر معلم فروش مقدمه   سالها است به عنوان معلم بازاریابی و

انتصاب بجا و شایسته دکتر سعید خال
کلینیک تخصصی کسب و کار دکتر میر

انتصاب جناب دکتر سعید خال به عنوان مشاور ارشد وزارت گردشگری

یک خبر فوق العاده امید وار کننده در وزارت گردشگری دکترمازیارمیرمشاورکسب وکار   یکم دیماه 1403   تبریک ویژه بابت انتصاب بجای مشاور عالی وزارت گردشگری . دکتر سعید خال،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره