برند کاریزماتیک

اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۳
11 بازدید

برند کاریزماتیک برندسازی شخصی برند و برندسازی امروز ورد زبان بسیاری ازافراد متخصص وغیره متخصص شده است .مهمترین بخش این فرایند این است که برندسازی علمی و دانشگاهی هم در بسیاری از موارد کاربرد چندان و موثری نداشته و ندارد و مخصوصا در شبکه بانکی میتوان رویه برندسازی را به شدت و با صرف هزینه […]

برند کاریزماتیک

برندسازی شخصی

برند و برندسازی امروز ورد زبان بسیاری ازافراد متخصص وغیره متخصص شده است .مهمترین بخش این فرایند این است که برندسازی علمی و دانشگاهی هم در بسیاری از موارد کاربرد چندان و موثری نداشته و ندارد و مخصوصا در شبکه بانکی میتوان رویه برندسازی را به شدت و با صرف هزینه های گزاف به سهولت رویت نمود که عملا فقط  اتلاف وصرف منابع عظیم مالی است

باید اذعان کنم که نقش برندهای فردی و برندهای شخصی مثل جابز وگیتس و زاکربرگ ویا دل برای تکمیل برند اپل و مایکروسافت وفیس بوک و برند دل کاملا هویدا ومشخص است و اگر برند شخصی این مدیران نبود امروز به قدرت می توانمبگویم اثری از اینبرندهای برتر جهان نبود به همین سادگی و به همین آسانی

متاسفانه در نگاه اول تناقض شدیدی در نام برند یا نام تجاری وجود دارد اری برند یعنی نام تجاری صنایع وخدمات و شرکتها در نگاه اول برایمان تداعی می گردد.

اما واقعیت امر این است که برند شخصی فقط به فردی اشاره دارد که یک شخص است وبسیار ساده و پیش پا افتاده هم به نظر می رسد اما نباید این مهم را از فکرخود دور فرمائید که برندها  برپایه‌ی تعاملات متقابل با سایر شرکت‌ها و مشتریان متبلور می گردد .

شاید بد نباشد که نگاهی ساده به دیکشنری مریام وبستر داشته باشیم که چنین می گوید برند یک نوع یا انواع چیزهایی که با مجموعه‌ای از ویژگی‌های مشخص و منحصر به فرد و کاملا متمایز شده‌اند روبرو هستیم.

با توجه به این تعریف میتوان اینگونه بیان نمود که برند شخصی به‌معنای تلاش یکتیممنسجم و یا متخصصین حرفه ای و یا کارشناسان حرفه‌ای ویا حتی خود شخص برای متمایزکردن صریح و هوشمندانه‌ی  فردی و یا  شخصی برای رسیدن به بالاترین سطح فردی و سازمانی ویا علمی در سطح کشور و منطقه ویا جهانی تعریف می شود.

برندسازی شخصی (Personal Branding) برای بالا بردنضریب نفوذ افراد بسیار واجب وحیاتی است مازیارمیر معتقد است برندسازی شخصی علاوه بر ضریب نفوذ می تواند بعنوان یک حلقه اتش و انهم از نوع اتش به اختیار عمل نماید .

مثلا تحریر یک کتاب یا یکسلسله کتاب در یک صنعت خاص می تواند بسیار بسیار شما را در صنعت خود بهتر و برتر نشان داده و در مقابل دشمنان شایعه پراکنان و حتی دشمنان احتمالی می تواند یک سد غیر قابل نفوذ و بدون شرح باشد.

با برند سازی شخصی شما می توانید شهرت و اعتبار خود را در عرض وطول صنعت خود ومخصوصا در میان همکاران و رقبای کوچک‌وبزرگ آنقدر ارتقائ دهید که حتی به حریم شما همنتوانند نزدیک شوند.

تکنیکهای A.O.N در برندسازی شخصی و تأثیر استثنایی و شگرف ان در میان مردم ومخصوصا در شبکه‌های آنلاین و شبکه های اجتماعی

باید اذعان نمود برند سازی شخصی در جذب و اقناع سرمایه های انسانی برای هر کاری و در نهایت برای جذب و اقناع مشتری برای افزایش میزان فروش محصولات یا خدمات مخصوصا به مشتریان بالقوه بسیار بسیار موثر خواهد بود .

مازیارمیر به شدت معتقد است که برای موفقیت حرفه‌ای در دنیای کسب وکار امروز برند سازی شخصی از اهمیت منحصر بفرد وفوق العاده ای برخوردار است.

به شخصه به شدت معتقدم ساخت و توسعه‌ی برند فردی و یا برندسازی شخصی (Personal Branding)

برای هر کسب وکاری مانند اب و یا هوا بسیار حیاتی و موثر ومفید است ویکی از دلایل شکست بسیاری از کسب وکارها شکست در همین امر است .

 

 

 

واجبات برندسازی شخصی (Personal Branding)

 

۱. بیانیه یا عبارت تثبیت موقعیت

در یک جمله یا عبارت، موضع و جایگاه خودتان را برای مخاطبان هدف باید مشخص کنید. این گزاره‌ی ارزش درباره‌ی شما است؛ اما خودتان مخاطبش نیستید. بنابراین تأکید می‌کنیم در زمان تألیف آن، حتما مشتریان هدف را مدنظر بگیرید. در این عبارت، به مخاطبان باید بگویید چه چیزی شما را در این صنعت یا حرفه یا نقش از دیگران متمایز می‌کند. اگر هنوز مطمئن نیستید وجه تمایزتان چیست، کمی وقت بگذارید و درباره‌ی همکارانتان تحقیقکنید. سپس، عبارتی بنویسید که بیانگر اعتقادات و اشتیاق شخصی خودتان است. ازنظر قالب و ساختار، به نکات زیر توجه کنید:

  • هرچه عبارت کوتاه‌تر باشد، بیانیه‌ زیباتر وبهتر است. جمله‌ی واضح و کامل و موجز بهترین حالت برای عبارت تثبیت موقعیت است.
  • در توصیف کارتان، به‌جای اسم‌ها (نام شرکت و نظیر آن) از فعل یا مصدر استفاده کنید تا چگونگی و کیفیت کارتان را نشان دهید.
  • از واژه‌های کلیشه‌ای مانند «انگیزه» و «استراتژیک» و «پرانرژی» اجتناب کنید.
  • از اصطلاحات تخصصی صنعت و همچنین حروف اختصاری اجتناب کنید.

۲. کلمات کلیدی یا کلیدواژه‌ها

پس‌ازاینکه کار خود را به‌وضوح مشخص کردید، باید مطمئن شوید مخاطبان شما را به‌صورت آنلاین پیدا می‌کنند. نوشتن بیانیه‌ی موقعیت هیچ ارزشی ندارد، اگر کسی نتواند آن را بخواند.

به‌همین‌دلیل تحقیق درباره‌ی کلیدواژه‌ها، یکی از اقدامات اولیه‌ی مهم‌ برندسازی شخصی است. در این مرحله، نیز نباید کلماتی انتخاب کنید که خودتان در این حرفه زیاد از آن‌ها استفاده می‌کنید. درعوض، به این موضوع فکر کنید که مخاطبان هدف برای یافتن فردی شبیه به شما چه واژه‌هایی در اینترنت جست‌وجو می‌کنند. البته، شما فقط به یک یا دو کلیدواژه نیز دارید.

پس‌ازاینکه کلیدواژه‌های مطلوب را یافتید، آن‌ها را به پروفایل لینکدین، بیوگرافی توییتر، وبلاگ، رزومه، وب‌سایت و دیگر رسانه‌های آنلاین دراختیارتان وارد کنید. مطمئن شوید این کار را به‌صورت مناسب و طبیعی انجام داده‌اید؛ زیرا عبارتی بی‌معنی که پر از کلیدواژه‌های تکراری است، شما را در رده‌های پایین نتایج موتورهای جست‌وجو قرار می‌دهد.

 

۳. تکمیل پروفایل لینکدین

لینکدین ابزاری بسیار بسیار مهم‌ در برندسازی شخصی است. مخاطبان هدف پیش از اینکه بخواهند پروژه‌ای به شما محول کنند یا از محصولات و خدماتتان استفاده کنند، نام شما را در این شبکه‌ی اجتماعی جست‌وجو خواهند کرد. به‌همین‌دلیل، نباید به پرکردن مشخصات خود اکتفا کنید؛ بلکه باید پروفایل حرفه‌ای و کامل و جذابی داشته باشید.

۴. وبلاگ

شما به وب‌سایتی نیاز ندارید که هر هفته افکارتان را در قالب چند پست در آن به‌اشتراک بگذارید. پست‌های شما باید برای عموم مفهوم باشند و اقدامات حرفه‌ای شما را توصیف کنند. یکی از بهترین کانال‌ها برای توضیح چگونگی رویکرد در‌مقایسه‌با سایر همکاران یا رقبا، همین پست‌های وبلاگ است.باید متذکر شوم که پست‌های وبلاگ نباید جنبه‌ی تبلیغاتی داشته باشند؛ اما همین پست‌ها به ارتقای آگاهی از برند شخصی‌تان کمک می‌کنند.

۵. توصیه‌نامه‌ها

اگر نتایج بسیار خوبی از روشی منحصربه‌فرد کسب کرده باشید و این نتایج را به مخاطبان اطلاع دهید، نکته‌ی مثبتی به کارنامه‌ی خود اضافه کرده‌اید. اگر کسی که از مزایای نتایج مثبت فعالیت‌های شما بهره‌مند شده، تجربه‌ی خود را بااشتیاق بیان کند، امتیاز فوق‌العاده‌ای به‌دست می‌آورید.

برندسازی شخصی عمدتا تجربه‌ای فردی است؛ اما توصیه‌نامه‌های مشتریان و همکاران و مدیران، گواه عینی صحت ادعای شما به‌شمار می‌رود و برند شخصی شما را به‌شدت تقویت می‌کند.

 

راه‌های آسان برای ساختن برند شخصی

 

 قدم اول اعتماد بنفس داشته باشید و برای افزایش ان بسیار تلاش کنید.

قدم دوم با سرمایه‌گذاران و اینفلوئنسرها درارتباط باشید

قدم سوم درسایت شخصی خود اخبار مرتبط با صنعت را منتشر کنید

قدم چهارم با خبرنگاران حوزه‌ی کسب‌و‌کار درارتباط باشید

قدم پنجم متخصصان را به شرکت تان دعوت کنید

قدم ششم در مسابقات و مخصوصابرای ثبت اختراع اقدام کنید

قدم هفتم ارتباطات خود را در سطح کلان کشور و در سطح بین‌المللی گسترش دهید

 

به شدت توصیه می‌کنم بجز اجزای برند شخصی روی این موارد تمرکز کنید:

 

1-در حوزه‌ی خود  فوق تخصص شوید.

2-به روش‌های گوناگون اعتبار برندتان را ارتقا دهید

3-از هر مدیایی برای تبلیغات استفاده نمائید و رد پای خوب داشته باشید.

4-در فضای مجازی به‌صورت حرفه‌ای فعالیت کنید.

5-ساخت برند شخصی مستلزم زمان است.

 

روش‌های کاربردی برای توسعه‌ی برند شخصی کارآمد

اجرای هم‌زمان همه‌ی توصیه‌های ذکرشده در این بخش ضروری نیست. شما می‌توانید برخی از آن‌ها را انتخاب کنید و به‌کار ببندید که با مدل و سبک‌ کاری شما هماهنگی دارند.

1-روی یکی از کانال‌های بازاریابی بیشتر تمرکز کنید

2-روی اعتماد‌به‌نفس خود کار کنید

3- پیوسته متبسم بوده و شوخ‌طبع باشید

4-محتوای هدفمند ارائه کنید

5-گروه یا انجمن تشکیل دهید

6-درباره‌ی افراد دیگر محتوا تولید کنیم

7-از دیگران توضیح بخواهید

8- تبدیل به داستان گوی حرفه ای شوید

مازیارمیرمشاور وتحلیلگر

 

 

معرفی خطاهای نابخشودنی در بردن سازی شخصی

 

هیچ هدف واضحی ندارید

به‌شکلی بی‌پروا خود را تبلیغ کنید

هم‌رنگ جماعت می‌شوید

کانال‌های سنّتی را نادیده می‌گیرید

خود را از کسب‌وکارتان جدا نمی‌کنید

بیش‌ازحد بدقول هستید

مقاله‌های مرتبط:

عادت‌های ضعیف شبکه‌‌ی اجتماعی

عملکرد پیوسته

عملکرد گسسته وناپیوسته‌

 

اشتباه‌های رسانه‌های اجتماعی

اگر علاقمند هستید که برند شخصی حرفه ای و مخصوصا برندکاریزماتیک داشته باشید ، لطفا و حتما به‌طور مؤثر در شبکه‌های اجتماعی آنلاین حضور پیدا کنید. باوجوداین، برخی از اشتباه‌ها در تولید محتوا یا واکنش‌های رفتاری برندسازی شما را با مشکلات جدیدی رو‌به‌رو می‌کنند. برخی از این اشتباه‌ها عبارت‌اند از: انتشار مطالب غیرمرتبط، انتشار عکس‌ها و تصاویر بی‌کیفیت، اظهارنظر درباره‌ی همه‌ی اتفاقات و وقایع، غلط‌های نگارشی و املایی، محتوای خشک و بی‌روح، استفاده‌ی زیاد از هشتگ و حجم زیاد مطالب فرعی.

مقاله‌های مرتبط:

اعتمادسازی در دنیای اخبار جعلی

برندکاریزماتیک

شفافیت عملکرد

تقویت حسن‌نیت مشتری

اهمیت‌دادن به بازخوردهمکاران

همکاری با میکرواینفلوئنسرها

 

 

Views: 13

برچسب‌ها:, , , , , , ,