دکتر مازیار میر مرجع و مشاور انتخابات، مذاکره و زبان بدن ایران

جملات مثبت و تاثیر آن برجسم و روح

جملات مثبت و تاثیر آن برجسم و روح
در این مطلب خواهید خواند

جملات مثبت و تاثیر آن برجسم و روح

جملات مثبت و تاثیر آن برجسم و روح

 مازیارمیر

بعنوان یک مشاور انتخاباتی حرفه ای دو دهه است که سعی نموده ام این در اراتباط موثر و مخصوصا ارتباطات غیرکلامی به تحقیق و تفحص بپردازم مقاله حاضر که جمع اوری مقالات خارجی است و با دست مایه تجربیات نویسنده می تواند بصورت فوق العاده اولین قدم برای ارتباط و با خود و دیگران زبان و کلام است و ززبان یکی از مهم ترین و تاثیرگذارترین ابزار برای کنترل همه و هیچ است کلیه حالت های روحی در برابر خودمان و مردم پیرامون ما است.بلافاصله پس از بیماری سرطان بسیاری از چیزها در زندگیم تغییر کرد زمانی که یک دکتر نا وارد بمن گفت سه ماه دیگه میمیری بزرگترین درس را به زندگی من داد امید و تحول فردی تا بهتر و مفیدتر و موثر تر زندگی کنم این رویه امروز و پس از ۷ سال از آن روز این رویه زندگی مرا مانند یک معجزه متحول و دگرگون نمود

تفکرات و سخنان و رفتار و گفتار همه انسانها روزها و ماه و سال ها را رقم می زند اما روزهای رو مانتیک انرژیک و موثر از کجا نشئت می گیرد
برخی واگویه ها را همه چیز می دانند و برخی هم مکالمات و تفکرات  خصوصی و یا عمومی ما را همه چیز می دانند اما به نظر من تلفیق همه اینها هستند که ایام را بکاممان و روز شاد و پر انرژی را رقم می زند و یا بلعکس روز بسیار پر استرس و خسته کننده ای برای خودمان میسازیم.

برای رسیدن به موفقیت در ارتباط و زندگی و …. مانند همه مسائل دیگر نخستین مرحله برای کنترل زبان، آگاهی است؛ بسیاری از انسانها به نحوه صحبت کردن – درونی و یا حتی مردم  – آگاه نیستند. توجه کنید که آیا مثبت یا منفی گفتگو و یا سخن می گویید.


شناخت اصول کلی زبان شناسی به طول مدت زمان نیاز خواهد داشت متاسفانه اکثر افراد بدون آگاهی و فقط به صورت عادت از جملات و سخنانی استفاده می کنند که متاسفانه بسیار بسیار منفی دارد و کل زندگی شمارا تحت تاثیر قرار می دهد.

باید اذعان نمود که ما وقتی منفی نگاه می کنیم و از کلمات منفی و نا امید کننده استفاده می کنیم کاملا واضح و مبرهن است که افکار منفی به رفتارهای منفی منجر خواهد شد و این رویه بیمارگونه کم کم مانند یک سرطان تمام ابعاد شخصیتی و روح و جسم افراد و حتی توانایی های فرد و جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد باید اذعان کرد جامعه ایکه درگیر این گونه رخ داد ها باشد سونامی مشکلات روحی و جسمی و ناراحتی در زندگی افراد  در آن به سرعت متبلور خواهد شد. با ترسیم کلمات مثبت در روح و جان و تمرین این جملات مثبت و پر انرژی می توان شاهد تحول عظیمی در فرد و کل جامعه باشیم . تضمین می کنم استفاده از این جملات زندگیمان  را متحول می کند

جملاتی که باید از آنها دوری جست

جملات مثبت و تاثیر آن برجسم و روح


اول
هرگز 


واژه «هرگز» محدودیت های فوری در زندگی شما ایجاد می کند. استفاده از این واژه باعث از بین بردن فرصت ها در زندگی می شود. این واژه ذهن را محدود می کند و نمی توان راهکارهای مناسب را پیدا کرد. از همین لحظه تصمیم بگیرید هرگز از «هرگز» استفاده نکنید.


دوم
من باید … 


کلمه «باید» به طور ذاتی بار منفی دارد. «باید» به معنای از دست دادن است: از دست دادن موقعیت همیشه به دستاوردهای مثبت منجر نمی شود. این کلمه نوعی انتقاد و سرزنش است و بهتر است از مکالمات روزانه خود آن را دور بریزید. به جای اینکه به طور مدام به خود یادآوری کنید چه کارهایی را «باید» انجام دهید روی مسایلی تمرکز کنید که اوضاع را بهتر می کنند.


سوم کاش مجبور نبودم …


این جمله نوعی ناله و شکایت هم هست. عموما مردم دوست ندارند به غرغرهای افراد گوش کنند و انجام دادن آن چندان صورت خوشی ندارد. اگر چیزی را دوست ندارید، شرایط را عوض کنید. سعی کنید همیشه با لبخند زندگی خود را پیش ببرید.


چهارم
نمی توانم …


«نتوانستن» کلمه ای تضعیف کننده است که بین شما و اهدافتان فاصله زیادی ایجاد می کند. تاثیر این کلمه تا این حد است که شما پیش از آغاز اهداف خود، شکست می خورید. افراد عاقل و موفق اعتقاد دارند اصولا جمله ای به نام «نمی توانم» وجود ندارد. باید همیشه به خوبی ها فکر کنید و به دنبال راهی برای رسیدن به اهداف خود باشید. به خود فرصت امتحان بدهید. برای این کار باید این جمله را کاملا و برای همیشه از دهان خود بیندازید.


پنجم من نیاز دارم … 


هر چند وقت یکبار جار می زنید برای انجام کار خود به چیزی نیاز دارید اما در واقع به آنها نیازی ندارید؟ کلمه «نیاز» نوعی وابستگی غیر سالم ایجاد می کند. دفعه بعد که این کلمه از دهان شما خارج شد، دوباره به آن فکر کنید و ببینید آیا واقعا به آن چیزی که فکر می کنید نیاز دارید؟ اگر ندارید، این تفکر منفی 

این مکالمات و تفکرات ما هستند که روز ما را می سازند و مسلما همه ما روز شاد و پر انرژی را به روز پر استرس و خسته کننده ترجیح می دهیم

را از ذهن خود بیرون کنید. 


ششم احوالپرسی منفی همچون «بد نیستم» یا «بدتر از این این نمی شود» 


این جملات را خیلی می شنویم. بسیاری از مردم بدون اینکه تاثیر این جملات را بدانند، از آنها در جواب احوالپرسی ها استفاده می کنند. در نتیجه استفاده این جملات نیز احساس منفی پیدا می کنند. چرا از واژه های مثبت استفاده نمی کنید. یا حداقل صادق باشید: وقتی خوب نیستید لازم نیست بگویید: عالی هستم! یا از این بهتر نمی شود.


هفتم سعی می کنم 


آیا تاکنون برای بلند شدن «سعی» کرده اید؟ اکنون امتحان کنید. آیا می شود؟ مسلما نه! وقتی می گوییم «سعی خود را خواهم کرد» در اصل اعتراف می کنیم آماده انجام این کار نیستیم. به قول یودا در فیلم جنگ ستارگان: یک کار را انجام دهید یا ندهید. تلاش می کنم هیچ معنایی ندارد.


جملاتی که مانند یک معجزه زندگیمان را متحول می کند

\"مثبتجملات مثبت و تاثیر آن برجسم و روح

اول

بله...ب…..له


ریچارد برانسون کارآفرین برتر جهان جمله بسیار در خور تاملی دارد او  می گوید یکی از کلیدهای  بسیار مهم موفقیت استفاده آگاهانه و مکرر از واژه «بله» بوده است. دفعه بعد که خواستید بگویید….نه، سعی کنید به جای آن کهنه بگویید بفرمائید … بله . این واژه شما را وارد دنیای تازه ای از انتخاب ها و امکانات می کند و به ناگهان متوجه خواهید شد زندگی بسیار سرگرم کننده تر و شادتر از قبل شده است البته به هرکسی هم بله نگوئید شاید کار دست خودتان بدهید


دوم این جمله بهترین جایگزین برای «سعی خواهم کرد» است. به جای جمله «سعی خواهم کرد» همیشه از فعل توانستن و «من می توانم» استفاده کنید و معجزه آن را به عینه ببینید. وقتی می گویید «من می توانم» در واقع به خود این امید را می دهید که هدف های شما قابل دسترسی هستند. اینکه واقعا به اهداف خود برسید یا نه اهمیت ندارد – مهم این است بر ای محقق کردن آن همه تلاش خود را کرده اید.

سوم از این بدتر هم می تونست باشه


هرگاه در شرایط ناگوار و غیرقابل تحملی گرفتار شدید سعی کنید ذهن خود را با فکر کردن به اوضاع بدتر پرت کنید. این راهکار باعث کاهش درد و ناراحتی شما می شود. وقتی به اوضاع بدتر از آنچه گرفتار آن هستیم فکر می کنیم، ناراحتی ما از اوضاع پیش رو به طور محسوسی کاهش پیدا می کند

چهارم من همیشه شکرگزار


ثابت شده شکرگزاری و تشکر باعث کمرنگ شدن نشانه های افسردگی و ناراحتی می شود. قبل از خوابیدن سعی کنید دست کم ۳ چیزی را یادآوری کنید که باعث شکرگزاری شما شده اند. به خوش شانس بودن خود اعتقاد داشته باشید و برای آن سپاسگزار باشید. به جای فکر و خیال های پوچ و بی ارزش و ترس های بیهوده، با فکرهای مثبت به رختخواب بروید و آسوده بخوابید تا صبح خوبی هم داشته باشید.

 

پنجم چه می شد اگر …؟


این عبارت نیز بهترین جایگزین برای «هرگز» یا «غیرممکن» است. به جای محدود کردن خود، از این عبارت استفاده کنید و امکان رخ دادن مسایل مورد نظر را بالا ببرید. این جمله به شما برای پیدا کردن راهکار مناسب شجاعت می دهد. هنگامی که احساس ناامیدی داشتید با خود بپرسید چه می شود اگر …؟ و می بینید راهکار مناسب به ذهنتان خطور خواهد کرد. 

ششم عبارت های مثبت مانند «یادم باشد … » 


واژه های ما تاثیر بسیاری روی افکار و اعمال ما دارند. مثلا وقتی جمله منفی همچون «یادم نرود قبض را پرداخت کنم.» در واقع ذهن به بار منفی جمله می چسبد و شما فراموش می کنید قبض را پرداخت کنید. اما اگر در عوض بگویید: «یادم باشد قبض را پرداخت کنم» مطمئنا خاطرتان خواهد ماند. همیشه در ذهن خود هم با واژه های مثبت با خود حرف بزنید.

هفتم احوالپرسیتان مثبت باشه مثل «من خوبم» 


وقتی کسی احوالتان را جویا می شود به جای استفاده از عبارت های منفی همچون «بد نیستم» یا «از این بدتر نمی شوم» به او بگویید «خوبم. ممنون». وقتی روز خوبی نداشته اید نیز بهتر صادق باشید و بگویید: «روز خوبی نداشته ام اما مطمئن هستم فردا بهتر خواهم بود.»


مطالعات بیشتر:

گام های اساسی در برقراری ارتباط موثر

آیا زبان بدن ارتباط موثر و مستقیمی با فن بیان دارد؟

راههای طلایی ارتباط موثر

تعابیر ارتباطات غیر کلامی یا زبان بدن

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
دکتر مازیار میر مرجع و مشاور کسب وکار، مذاکره و زبان بدن ایران

مشاوره‌ای برای یافتن بهترین مسیر کسب‌وکار!

دکتر میر
اگه مطلب رو دوست داشتی، اینا رو از دست نده!
 تکنیک هایی برای فروش حرفه ای
بازاریابی

 تکنیک هایی برای فروش حرفه ای

تکنیک هایی برای فروش حرفه ای مدرس دکتر مازیارمیر مجله مذاکره و زبان بدن مازیار میر     چگونه می توانید فروش بیشتری داشته باشید. موفقیت کسب و کارها مستقیماْ به

50 کتاب برتر پیرامون فروش در کلاس جهانی

50 کتاب برتر پیرامون فروش در کلاس جهانی کتاب فروش درونگرا (Inbound Selling) نویسنده کتاب فروش درونگرا: برایان سیگنورلی بازاریابی درونگرا شیوه‌ای که شرکت‌ها با مشتریان خودشون تعامل داشتن رو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره