زبان بدن قسمت نهم
این مقاله در ادامه مطلب زبان بدن قسمت هشتم می باشد:
زبان بدن قسمت نهم
زبان بدن قسمت نهم
اگر غیر از این باشد این نظام ظریف و زیبا را به هم زدهاید و باعث میشود که شکم به جلوآمده، لگن به عقب رفته، عضلات مهرهها کشیده شده، باعث ناراحتی خستگی و درد بشود. (آزمایش چوب کبریت)
فرم این استخوانها به صورتی است که به راحتی شکسته نمیشوند، اما وقتی که از وضع عادی خود خارج شدند، اعصاب داخل نخاع کشیده شده، دردها شروع میشوند.
زبان بدن قسمت نهم
همه جا پر است از انسانهایی که با کمر خمیده راه می روند و یا پاهای خود را هنگام راه رفتن همیشه بر روی زمین میکشند، سعی کنید اینگونه نباشید.
همیشه به یاد داشته باشید که حرکت و وضع اندامی، دو عامل عمدهی ایجاد تصور برخوردی را تشکیل میدهند.
«هر یک از ما در همهی روابطمان تصویری را در مورد دیگری در ذهن می سازیم همانگونه که طرف مقابل نیز تصویری از ما در ذهن دارد. درنتیجه (دو تصویر) با یکدیگر در ارتباطند، نه دو موجود بشری.» کریشنا مورتی
شش گام به سمت وضع اندامی صحیح
این حرکات را روزی یک مرتبه انجام دهید (حداقل روزی ۲ دقیقه) تا به صورت عادت در آیند:
۱- در جای خود راست بایستید، شانههای خود را آزاد کنید و دست خود را پایین بیندازید.
۲- عضلات خود را آزاد کنید.
۳- استخوان دنبالچهی خود را جلو ببرید تا ستون فقرات شما راست بایستد.
۴- عضلات ران خود را سفت و شکم خود را صاف و سفت کنید مانند: گارد مشت خوردن در ورزشهای رزمی
۵- شانههای خود را پایین انداخته، به عقب بکشید تا به طور موازی در افق قرار گیرند و به جلو یا عقب متمایل نشوند.
۶- بدن خود را کمی بالا بکشید تا قفسهی سینهی شما بالا کشیده شود و چانهی خود را موازی سطح زمین قرار دهید. حالا فکر کنید که به گوشهایتان نخ بستهاند، سبک شوید، حس کنید سرتان مانند بالونی است که میخواهد گردنتان را بالا بکشد. هرگز سرخود را به جلو یا عقب متمایل نکنید که حالت خشکی و رسمی به خود نگیرید. در همین حالت، به راه رفتن اقدام کنید؛ اگر درست راه بروید متوجه خواهید شد که مرکز تمام فشارهای وارده به شکم خواهد بود که این نقطه مرکز ثقل طبیعی بدن است.
زبان بدن قسمت نهم